Auto Scroll:

Chord LuphuT - Loro Ati Official, Kunci Gitar



[Intro:]
G#   Gm   Fm   A#

    D#
wis pirang taun..
        Gm
mlaku bareng ngiket tresno
      Cm                     Gm
tak jogo atiku kanggo wong liyo..
  G#                    D#     Cm
saling berjanji sehidup semati
          Fm          A#         D#  A#
takkan terpisahkan sampai tua nanti..

[Verse I:]
D#              Gm
sepurone.. yen aku iki salah..
  Cm        A#        D#
kabeh iki dudu karepanku..
    Fm      A#      D#        Cm
seumpomo wae dewe biso nyawiji
       Fm        A#           D# A#
menjalani sisa hidup sampai mati..

[Reff:]
  Cm                         Gm
luphut.. maringi roso kanggo slirahmu..
       G#           A#             D#
tak tandur tresno malah ngasilke loro..
  Cm                      Gm
opo.. kurange aku marang slirahmu..
    G#           A#        D#
tegone tresno ku di gawe cidro..

Cm                      Gm
duh kang mas.. nyuwun pangapuro..
     G#   A#          D#
ora ono niat nggawe loro..
   Cm             Gm
saktenane.. atiku yo cidro..
             G#
nanging wong tuoku
      A#          D#
milih karo wong liyo..

[Musik:]
Cm  Gm  G#
Cm  Gm  G#
Fm   Gm   G#   A#

[Verse I:]
D#              Gm
sepurone.. yen aku iki salah..
  Cm        A#        D#
kabeh iki dudu karepanku..
    Fm      A#      D#        Cm
seumpomo wae dewe biso nyawiji
       Fm        A#           D#
menjalani sisa hidup sampai mati..

[Reff:]
  Cm                         Gm
luphut.. maringi roso kanggo slirahmu..
       G#           A#             D#
tak tandur tresno malah ngasilke loro..
 Cm                      Gm
opo.. kurange aku marang slirahmu..
    G#           A#        D#
tegone tresno ku di gawe cidro..

Cm                      Gm
duh kang mas.. nyuwun pangapuro..
     G#   A#          D#
ora ono niat nggawe loro..
   Cm             Gm
saktenane.. atiku yo cidro..
             G#
nanging wong tuoku
      A#          D#
milih karo wong liyo.. hoo..

  Cm                         Gm
luphut.. maringi roso kanggo slirahmu..
       G#           A#             D#
tak tandur tresno malah ngasilke loro..
 Cm                      Gm
opo.. kurange aku marang slirahmu..
    G#           A#        D#
tegone tresno ku di gawe cidro..

Cm                      Gm
duh kang mas.. nyuwun pangapuro..
     G#   A#          D#
ora ono niat nggawe loro..
   Cm             Gm
saktenane.. atiku yo cidro..
             G#
nanging wong tuoku
      A#          D#
milih karo wong liyo..
             G#
nanging wong tuoku
      A#            D#
milih karo.. wong liyo..