Auto Scroll:

Chord Joko Tingkir Ngombe Dawet - Tama Halu, Kunci Gitar


          Em
 joko tingkir ngombe dawet  
        Em          D
 jo dipikir marai mumet  
          D                 C
 ngopek jamur nggone mbah wage  
            D                   Em
 pantang mundur terus nyambut gawe  
            D                   Em
 pantang mundur terus nyambut gawe  

Em  Em D
D C D Em D Em

          Em
ning purwokerto tuku ketan  
        Em            D
iki cerito anak rantauan  
         D           C
lombok rawit pedes tenan  
        D                 Em
golek duwet kanggo masa depan  
        D                 Em  B
golek duwet kanggo masa depan  

         Em
rokok klobot ning ngisor wit mlinjo  
        Em                 D
paling abot ninggal anak bojo  
       D               C
tuku donat ning kalimantan  
          D                  Em
tetep semangat kanggo masa depan  
          D                  Em  B
tetep semangat kanggo masa depan  

           Em
godong kenikir godong koro  
       Em               D
jo dipikir aku arep ngliyo  
         D            C
mangan jamur mangan koro  
      D                Em
aku jujur ​​kowe ra percoyo  
      D                Em   B
aku jujur ​​kowe ra percoyo  

      
          Em
 joko tingkir ngombe dawet  
        Em          D
 jo dipikir marai mumet  
          D                 C
 ngopek jamur nggone mbah wage  
            D                   Em
 pantang mundur terus nyambut gawe  
            D                   Em
 pantang mundur terus nyambut gawe  

Em  Em D
D C D Em D Em

          Em
ning probolinggo nggolek jahe  
       Em                 D
niat lungo arep nyambut gawe  
         D             C
ning sidoharjo golek waluh  
       D                   Em
aku kerjo kowe malah selingkuh  
       D                   Em  B
aku kerjo kowe malah selingkuh  

        Em
meriang ngombe wedang jahe  
        Em         D
serba salah dadi TKW  
       D          C
iwak betik iwak lele  
       D               Em
obah titik ra enek benere  
       D               Em  B
obah titik ra enek benere  

      
          Em
 joko tingkir ngombe dawet  
        Em          D
 jo dipikir marai mumet  
          D                 C
 ngopek jamur nggone mbah wage  
            D                   Em
 pantang mundur terus nyambut gawe  
            D                   Em  B
 pantang mundur terus nyambut gawe  

          Em
 joko tingkir ngombe dawet  
        Em          D
 jo dipikir marai mumet  
          D                 C
 ngopek jamur nggone mbah wage  
            D                   Em
 pantang mundur terus nyambut gawe  
            D                   Em
 pantang mundur terus nyambut gawe  
            D                   Em
 pantang mundur terus nyambut gawe